Een sportief horloge voor dames is een must-have voor alle vrouwen!

Ben jij een sportieve dame? Dan is deze blog over horloges voor sportieve dames vast iets voor jou! Natuurlijk is sporten en voeding geweldig, maar er  is meer in het leven. Want wie wilt er nu niet modieus en vrouwelijk uitzien? Van veelvuldig sporten en zorgvuldig letten op je voeding zal je er fit en energiek uitzien. Dat is natuurlijk ook je doelstelling. In deze blog beschrijven we daarom een aantal sportieve horloges voor dames. Deze horloges zijn overigens niet geschikt voor tijdens het sporten, maar wel na en voor het sporten! Overigens hoef je zelf geen fanatieke sporter te zijn om een sportief horloge voor dames te dragen, want het is ook gewoon een leuke afwisseling met bijvoorbeeld een meer chique horloge. Een sportief dameshorloge is ook meer geschikt voor overdag en/of voor ieder seizoen.

We vinden het ook leuk om te horen welk horloge jij het mooiste vindt. Dit kan je aangeven in een reactie onderaan deze blog. Delen wordt ook heel erg gewaardeerd!

 

#1 LOISIR SPORTIEF HORLOGE DAMES

Dit sportieve horloge uit de “Timeless” horlogeserie zijn, zoals de naam het al zegt, tijdloos en dus geschikt voor ieder seizoen! Ze hebben een prachtige en unieke kleurencombinatie. Zo zie je op de foto de mooie kleurencombinatie van wit met roségoud. Met speciale aandacht voor de rosékleurige wijzerplaat. Maar het horloge is ook verkrijgbaar in de combinatie bruin met roségoud en turquoise met roségoud.

 

#2 LACOSTE SPORTIEF HORLOGE

Dit sportieve Lacoste horloge voor dames heeft een mooie kleurencombinatie tussen wit en roségoud. Ook het logo van Lacoste is heel herkenbaar en dat maakt het een leuk en sportief horloge voor dames. De wijzerplaat heeft geen cijfers en is ontworpen in een minimalistisch design. Een mooi klokje. De prijs is wel iets duurder met €175.

 

#3 SPORTY NYLON 

De “Campus” horlogeserie bestaat uit goedkope horloges voor dames met een stevig nylon horlogebandje. Zoals je kan zien op de foto hebben de horloges een stoere en sportieve uitstraling.

 

#4 ADIDAS ZWART SPORTHORLOGE

Uit de collectie van Adidas komt dit sportief horloge voor dames in geheel zwart, met het Adidas logo in wit. Voor alle vrouwen die houden van zwarte horloges is dit een leuke optie. Het minimalistische design heeft iets moderns, maar door de kleuren zwart en wit is het wel lastig om te zien hoe laat het nu eigenlijk is. Dit horloge is meer voor de sier, dan dat het te gebruiken is om de tijd af te lezen. Toch is het een mooi klokje, verkrijgbaar voor €79.

 

#5 LARSSON & JENNINGS SPORTIEF HORLOGE

Een eenvoudig en neutraal horloge van het merk LARSSON & JENNINGS. Het klokje heeft een mooi design tussen elegant grijs en wit, waardoor het lekker sportief oogt. Dit horloge kan gedragen worden tijdens het sporten, maar het heeft geen sportfuncties of iets dergelijks. Het leer is lekker comfortabel en duurzaam, dat zal zeker lang mee gaan! De prijs is €295.