Ben jij al helemaal up-to-date op het gebied van schoenentrends? Tof, dan heb je een van deze paar schoenen vast al in je kast staan! Ben je nog niet op de hoogte? Lees dan snel verder! We hebben een paar schoenen voor je opgezocht die helemaal bij de trends van nu horen. Check it out!

  1. Slangenleer! Eigenlijk altijd wel een fashionitem geweest maar daarnaast momenteel hotter dan hot, de snakeskin schoenen! Elke fashionista hoort tegenwoordig wel een paar schoenen in haar kast te hebben van slangenleer print! Let op, we denken natuurlijk wel aan de diertjes dus kiezen voor een mooi slangenleerprint! Of je nu gaat voor de cowboyboots (gelijk de volgende trend ook meegepakt) of voor een mooi paar sandalen, deze schoenentrend hoort absoluut in jouw collectie!
  2. Cowboylaarzen! Ook al zo’n trend die eigenlijk nooit is weggeweest, maar nu meer dan ooit hot en happening. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om een paar cowboylaarzen te kopen met een slangenleerprintje erop, dan ben je helemaal fashionable up-to-date. Twee trends in één 😉 ! Maar ben je nu niet zo van dat slangenleer? Dan kun je natuurlijk ook voor een classic cowboyboot gaan. Check snel hier op sacha.nl voor welke laatste schoenentrend jij gaat!
  3. Western of snakeskin look. Vind je die echte slangenlerenprintjes en de classic cowboyboots nou wat te veel voor jezelf? Ga dan voor een paar schoenen met accenten van deze schoenentrends. Kies voor een leuk enkellaarsje met een zelfde bovenkant als de cowboyboot of kies voor een paar sneakers met een streepje slangenleerlook. Dan ben je niet overdreven aanwezig, maar doe toch helemaal mee met de laatste trends! Scoor jouw nieuwe paar schoenen nu direct!