Wanneer we het hebben over de voordelen van online shoppen, dan denken we al snel aan het gemak en de tijdsbesparing die het oplevert. Een ander groot voordeel die we pas de laatste jaren echt zijn gaan merken is die van grenzeloos winkelen. In elke niche en met name de kledingbranche zie je steeds meer internationale bedrijven. Er zijn webshops die zich specialiseren in damesschoenen, of bijvoorbeeld in sportoutfits voor dames. Maar je hebt ook bedrijven die gigantisch groot zijn, en echt een enorm aanbod aan dameskleding hebben. Een nichespeler is het kledingmerk en webwinkel BooHoo, die in meerdere landen opereert. Wanneer jij fashion inspiratie nodig hebt, dan kun je een webshop zoals BooHoo bekijken waar je heel erg veel kleding en accessoires vindt.

Maar hoe is het om te shoppen bij BooHoo Nederland? Hebben ze leuke, modieuze kleren? En is het een betrouwbare webshop? Laten we eens gaan kijken naar een van deze kleding retailers BooHoo Nederland.

Wat is BooHoo?

BooHoo is een internationaal kledingmerk dat in 2006 is begonnen als kleine webwinkel. Hun missie is duidelijk, kwalitatieve kleding voor een leuk bedrag. Kleding waarmee jij je ding kan doen, wat dat ook mag zijn. Ook hun filosofie is simpel, ze nemen mode en het leven niet te serieus. Werk hard en maak plezier is dan ook hun motto.

In de jaren na hun start in 2006 is het bedrijf ongekend hard gegroeid. En is het inmiddels een van de grootste online modewebwinkels. Inmiddels is er ook BooHoo Nederland en kunnen mannen en vrouwen als consument eenvoudig online kleding shoppen via hun website.

Wanneer je naar de website gaat kun je kiezen uit meerdere versies van de website in verschillende talen en voor verschillende landen. Als het goed is wordt automatisch al de BooHoo Nederland website voor je geladen. Mocht dit niet lukken, dan kun je deze zelf uit het menu selecteren.

 

Regelmatig sale en leuke aanbiedingen

Op de website zal het je meteen opvallen, dat er altijd wel een sale of mooie aanbieding op de website te vinden is. Op het moment van het schrijven van dit artikel hebben ze zelfs tot 70% korting op de hele modecollectie. Dat is nog eens een grote sale met veel korting, maak hier dus gebruik van!

Welke mode en kleding vind je bij BooHoo?

BooHoo Nederland verkoopt werkelijk van alles op het gebied van mode. Naast het gebruikelijke zoals, schoenen, broeken, jurken, jassen en andere leuke kleding concepten. Hebben ze ook leuke items binnen hun collectie zoals Kimono’s, Onesies, grotere maten, feestjurken en zelfs sportkleding.

Maar met alleen kleding in elke categorie zijn we er nog niet. BooHoo Nederland verkoopt ook allerlei beautyproducten, tassen, verschillende sieraden volgens de laatste trends. Zonnebrillen, haaraccessoires en zo kunnen we nog wel even doorgaan.