Zoals jullie inmiddels weten vinden wij het super om over cadeau inspiratie te schrijven. Zo hebben we al veel geschreven over cadeau tips en ideeen voor haar, namelijk van dameshorloges tot low-budget kerstcadeaus. We hebben alleen nog niet geschreven over heerlijke badsetjes als cadeautip voor je vriendin. Een badset is niet alleen heerlijk, maar ook nog eens heel ontspannend. Daarmee is het een populair geschenk. Maakt dit het dan niet voorspelbaar en eentonig? Misschien wel, maar wij zijn gestuit op een hele leuke website waar ze badsets omtoveren tot sfeervolle luxe geschenksets. Dan spreken we bijvoorbeeld over deze leuke cadeautjes. De website heet S.I. Gifts, en hieronder gaan we een objectieve blik werpen op hun aanbod.

Luxe geschenksets voor een betaalbaar prijsje

Het geven van een geschikt cadeau is altijd lastig. Soms heb je gewoon echt even geen inspiratie. En natuurlijk wil je ook niet aankomen met een afgezaagd presentje. In dit geval ontkom je er niet aan om een minder origineel cadeau te geven, maar waarvan je wel zeker weet dat het gewaardeerd wordt. Is in zo’n situatie een luxe geschenkset een optie voor jou? Er zijn in ieder geval genoeg verschillende soorten verkrijgbaar. En het is zelfs mogelijk om alleen de losse producten te bestellen in plaats van de gehele set. Met de losse producten kan je daarmee toch nog een persoonlijke touch geven aan het geschenk! Al met al is het een leuke optie als cadeau voor haar. Om jullie iets meer inspiratie te geven gaan we twee geschenkdozen beschrijven die ons opvielen.

Geschenkdoos #1: heerlijke badgeuren

Deze prachtige geschenkset vol heerlijke badgeuren wordt de “A new Day” cadeauset genoemd. Alleen van de kleurtjes wordt je al blij! De inhoud bevat enkele lekkere geuren van Lotus en White Bamboo. Uiteraard kan je de box ook aan jezelf geven, maar het is vooral leuk om als kado te geven. Dankzij het mooie design is het ook nog eens leuk om bijvoorbeeld onder de kerstboom te leggen. Met een prijs van 34,95 euro is het een betaalbare geschenkdoos vol heerlijke badgeuren. Toegegeven; de prijs is niet heel goedkoop voor een setje van badgeuren. Alleen de juiste persoon is het waard om eens goed verwend te worden ;).

Geschenkdoos #2: luxe badset

Een tweede geschenkset die ons opvalt is deze luxe badset van Shimmer. Naast dat dit badsetje er stijlvol en sierlijk uitziet, is het ook nog eens heel functioneel. De zeep bestaat uit een heerlijke geurencombinatie van granaatappelen en vijgen. Super na een lange dag werken dus! Ook zit er lekkere zachte bodylotion bij om je huid fijn en soepel te houden. Met een prijs van 19,95 euro is het een leuk verjaardagscadeau voor bijvoorbeeld je lieve moeder. Zodat ze eens goed kan ontspannen!

Geschenkset #3: Rituals Adventkalender

Deze luxe geschenkset vol met Rituals cadeau is perfect voor kerstmis! Het idee hierachter is dat je tot kerst kan aftellen. In de box zitten maarliefst 24 Ritual cadeaus. Zo kan je iedere dag tot kerst aftellen met deze prachtige geschenkdoos. Naast de luxe producten zoals heerlijke badgeuren, zitten er ook vier Advent kaarsen in de box. En totaal overzicht van alle producten die inclusief zijn, vind je hier.