Een damesriem als cadeau kan een goed idee zijn! Niet alleen is een damesriem heel handig, maar het is ook nog eens heel leuk om het te geven. Iedere vrouw heeft wel een riem nodig, dus het is bovendien ook nog eens functioneel. Een leuke damesriem hoeft ook niet duur te zijn. Zo hebben we de leuke webshop Tannery gespot, die hele leuke damesriemen aanbiedt. Het leuke aan Tannery is dat ze hoge kwaliteit combineren met alledaagse fashion. Dit maakt de riemen niet alleen duurzaam, maar ook nog eens heel praktisch (want je kunt ze met heel veel oufits matchen). Persoonlijk vinden we een ander groot voordeel aan hun merk dat al hun producten in Nederland worden gemaakt. Hoe gaaf is dat!? Tegenwoordig wordt vrijwel alles door onderbetaalde arbeidskrachten in het buitenland gemaakt, maar niet de producten van Tannery dus. En daarom vinden wij het leuk om over dit merk te schrijven. De riemen van dit merk zijn namelijk modieus, duurzaam, betaalbaar en ook nog eens ethisch.

Leuke damesriemen om als cadeautje te geven

Hieronder beschrijven we drie modellen van leuke damesriemen. Uiteraard zijn er veel en veel meer modellen, maar deze drie producten vielen ons positief op! Wij hebben de riemen opgevraagd bij Tannery voor een productreview van dichtbij. Heel leuk is dat bij de verzending een handgeschreven kaartje wordt toegevoegd. Dit geeft een persoonlijke touch!

#1 Grijze Suède damesriem

Deze grijze suède damesriem hebben we uitgekozen omdat hij strak en elegant oogt. De riem is lekker smal, met maar 2 cm breedte. Dit model staat vrij goed bij een witte broek. Daardoor zie je ook beter de zilverkleurige gesp, wat een luxere uitstraling geeft. Opzich kan je de riem bij veel outfits dragen, maar wij vinden het wel meer naar het casual neigen. Wel kan het goed staan bij een lichtblauwe pantalon met witte strepen. Overigens handig om te weten dat de gesp nikkelvrij is!

#2 Metallic Phyton damesriem

Voor wie wilt shinen (maar niet te veel) is de Metallic Phyton damesriem van hierboven een leuke keuze als cadeau. De riem is gemaakt van leer en heeft een stoere zilverkleurge gesp. Dit model is iets breder, met drie centimer. Hierdoor zou het goed staan bij casual jeans. Verder voelt de riem fijntjes aan, waardoor het lekker comfortabel zit.

#3 Koperkleurige damesriem

Last but definetly not least is deze prachtige koperkleurige damesriem. Dit model heb je al voor maar 25 euro en is daarmee toch echt wel een heel gaaf en betaalbaar cadeautje. Zeer geschikt om te geven dus aan je lieve zusje of je beste vriendin. Deze lederen smalle damesriem is 2 centimeter breed en staat mooi in combinatie met jeans- en andere casual kleding. Ook heel gaaf is dat de riem handgemaakt in Nederland is. De kwaliteit is met 100% leder zeer goed, en ook voelt de riem zeer fijntjes aan.

En… welke van deze riemen zou jij als cadeau willen geven aan je lieve zusje of bijvoorbeeld aan een vriendin? En welke vinden jullie het mooiste!?