Opzoek naar cadeau voor vriendin? Dan is deze blog met 3x cadeau ideeën en cadeautips voor vriendin perfect voor jou! Een origineel cadeau geven aan je vriendin voor bijvoorbeeld haar verjaardag kan nogal een tijdrovende klus zijn. Doe daarom inspiratie op in deze blog over leuke cadeaus voor je vriendin, want je gunt haar natuurlijk het beste. Daarnaast is een geschenk geven ook belangrijk voor de relatie, want het laat zien hoeveel je precies om haar geeft.

In het kort zijn er drie soorten cadeaus waarmee je ALTIJD punten scoort. Dit zijn sieraden, persoonlijke cadeaus en samen een dagje weg. De inhoud van deze blog zal deze volgorde aanhouden. Eerst gaan we kijken naar sieraden die geschikt zijn om te geven als verjaardagscadeau aan jouw vriendin. Vervolgens gaan we kijken naar originele cadeau ideeën voor persoonlijke kados. Tot slot geven we je inspiratie voor een dagje weg. Want samen een dagje weg is ook een superleuk cadeau. Vrouwen willen nu eenmaal veel tijd doorbrengen met hun lovers.

 

1. SIERADEN CADEAU VOOR VRIENDIN

Een sieraden cadeau voor vriendin is altijd perfect. Als je aan een vrouw vraagt wat ze nooit genoeg heeft, dan zullen de meeste antwoorden: sieraden! Sieraden als cadeau heeft vooral een functionele waarde, want het geeft dames meer zelfvertrouwen. En geloof mij heren; wanneer jij een sieraad als cadeau geeft, dan zal jouw vriendin daar dolgelukkig van worden. En uit dankbaarheid jij misschien ook wel ;). We gaan nu enkele inspiratievolle cadeau ideeën geven voor sieraden. Dit doen we van het design merk LOISIR, dat als slogan heeft the perfect gift. De slogan zegt het al. Enjoy!

2. Fotocollage als cadeau

Een fotocollage is de perfecte manier om te laten zien hoeveel je van haar houdt. Een tip voor een fotocollage is om niet alleen foto’s van jullie samen te gebruiken, maar ook foto’s van haar vrienden of waar jij met haar vrienden op staat. Dit heeft als boodschap dat je een belangrijk onderdeel bent van haar leven, maar dat je ook behoort tot haar vriendengroep en familie. Hierdoor creëer je een groter draagvlak voor gemeenschappelijke overeenkomsten! Je kan een fotoframe kopen, of je kan zelf creatief zijn met het maken van een fotocollage. De prijs is dus geheel afhankelijk van hoeveel tijd en energie je er in wilt steken. Houd rekening met een budget van tussen de 10 tot 40 euro. Een leuk cadeau voor vriendin!

3. Samen naar een concert

Samen met je vriendin naar een concert gaan is echt een super gaaf uitstapje als jullie echte feestbeesten zijn. Dit kan je natuurlijk ook doen samen met andere vrienden, zodat je met een mooi groepje bent. Je hoeft uiteraard niet naar een festival te gaan, want je kan ook naar een musical, improvisatieshow of een andere voorstelling gaan. Wees hier creatief in en let hierbij goed op wat je vriendin leuk vindt. Tip: kan je nog herinneren dat je vriendin iets zei als “Ow, daar zou ik toch graag naar toe willen gaan”. Is het antwoord hierop ja? Dan heb je vanaf nu een perfect geschenk voor haar ;)!