De zomer is nu toch echt voorbij en dat betekent dat de herfst weer voor de deur staat. Regen en grauw weer zorgen er voor dat je die stomme regenjas weer aanmoet of je weer moet verschuilen onder een paraplu. Maar met de herfstcollectie van ZINZI kun je nu elke saaie herfstoutfit helemaal hip maken. Check hieronder welke 3 musthave sieraden je nu in de herfstcollectie kunt scoren!

  1. Het ZINZI Roman horloge is met zijn zwarte kleur en rosé gouden wijzers enorm stijlvol. Elke verstopte pols die tevoorschijn komt trekt direct de aandacht met dit prachtige uurwerk eromheen. Door de rosé gouden wijzers wordt elke look afgemaakt. Check het nu op zinzi.nl !
  2. Wat dacht je van vallende herfstbladeren als oorbellen? Als we dan toch moeten geloven aan die herfst, al die natte regen en het grauwe weer. Dan kunnen we er maar beter stijlvol uitzien. De verkleurde bladeren in het bos vallen allemaal mooi naar beneden, dat is dan altijd weer het mooie van de herfst. Maar Nu kun jij er zelf net zo mooi bijlopen. Met prachtige zilveren oorknopjes in de vorm van blaadjes steel jij volledig de show.
  3. Na je nieuwe horloge en oorbellen, is het natuurlijk ook tijd voor een mooie ketting. Je kunt je look nu helemaal compleet maken zodat jij elke grauwe herfstdag omtovert in shining day! Helemaal passend bij je mooie bladeren oorbellen, is er nu ook een ketting met dezelfde mooie blaadjes eraan. Maak je outfit af met deze matchende ketting en steel direct de show!